DataNubo - AmbiTim d.o.o. PE TrgoMedia DataNubo

DataNubo je zamenjal IntraBasic

Platforma, izdelana leta 2012, je poskočila na nov nivoj

24 maj 2020 2023-06-04 Novice 0 comment
Hitro rastoče povpraševanje po učinkovitejših rešitvah v oblaku, zasnovanih za poslovanje, so nas pripelje do popolne prenove platforme, ki je bila predstavljena leta 2012. Migracija vseh storitev se začenja in v naslednjih mesecih bo nova platforma dostopna za vse stranke.

Vse se je začelo leta 2007 s prvim sistemom za upravljanje vsebin. V tem času se je internet začel hitro razvijati v nepredvidljivi smeri. Začeli so se uveljavljati družbena omrežja in hitrost povezave se je povečevala. Spletna stran podjetja je postala obvezna. Nič več samo kup datotek html, vsebina mora biti interaktivna in enostavna za upravljanje.

Zahteva po hitrem dostopu do podatkov je razširila CMS z novo funkcionalnostjo in leta 2012 smo zagnali našo platformo v oblaku, ki je vključevala prvo e-poštno storitev in izboljšano povezavo s socialnimi omrežji. V letu 2016 smo IntraBasic razširili z naprednim graditeljem spletnih strani in CRM sistemom.

2020 je leto, ko so podjetja potrebovala nova orodja. Odziv na to je nov prenovljeni sistem DataNubo, ki razširja zmogljivosti in funkcionalnosti, ki so potrebne za učinovito poslovanje podjetji.

Share this on