DataNubo

Vse kar potrebujete, da bo vaše podjetje online

Naš cilj je izboljšati poslovanje podjetji s pomočjo spletnih izdelkov in rešitev. Skrbimo za vašo poslovno prisotnost na spletu, tako da lahko ostajate osredotočeni v svoje dejavnosti, namesto, da se ukvarjate z zadevami povezanimi s spletnim mestom, dostopom do podatkov na katerem koli mestu in komunikacijskimi rešitvami, kot so  e-poštna sporočila, spletni seminarji, spletna srečanja.

Naši izdelki in rešitve so zasnovani za mala in srednje velika podjetja, ki želijo optimizirati svoje delovanje.

Od leta 2007, ko smo naredili prvi CMS, se je internet temeljito spremenil. Naraščanje internetnih priložnosti in zahteve po naprednejših rešitvah so velik izziv za vsa podjetja.

Potrebne so nove veščine in podjetnik, ki je usmerjen v doseganje lastnih ciljev, nima časa, da bi se ukvarjal s tehničnimi dejavnostmi, ki zadevajo internetno okolje.
Naša ekipa

Leta 2012 smo razvili IntraBasic, internetno platformo, namenjeno razvoju in gostovanju spletnih strani, upravljanje in dostop do e-poštnega računa iz različnih naprav. Je tudi platforma za sodelovanje, ki lahko shranjuje in deli datoteke, kontakte in koledarje.

Leta 2020 je IntraBasic zamenjal DataNubo, ki ponuja nove in izboljšane funkcije.

Zakaj je DataNubo prava izbira za vas?

Za upravljanje internetnih konfiguracij in rešitev je potrebnih nekaj tehničnih znanj. Poleg to zahteva čas. Za podjetnika je boljše, da ostaja osredotočen na razvoj lastnega posla, namesto, da se ukvarja z opravili, ki niso del njegovega posla.

Pravzaprav danes je treba imeti spletno stran, e-pošto in hiter dostop do podatkov, vendar se vam splača ukvarjati z domenami, strežniki, kodiranjem in številnimi drugimi zadevami, povezanimi z gostovanjem in izmenjavo podatkov?

DataNubo je napredna platforma v oblaku, zasnovana tako, da je prijazna za vaše podjetje. Mi pokrivamo vse tehnične zadeve in opravimo vse potrebne nastavitve in potebna opravila namesto, da bi se vi ukvarjali s tem.

Tu smo, da vam pomagamo, da je vaše podjetje prisotno na spletu, vključno z orodji, potrebnimi za učinkovito poslovanje. Izpolnite spletni obrazec in nam sporočite vaše zahteve. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Več informacij o DataNubo