DataNubo Domain Registration

Začnite z domeno, ki vas bo ločila od ostalih

Začnite z imenom domene in pametno izberite TLD

Vaša prisotnost v spletu se mora začeti z najboljšim imemnom domene. Ta beseda bo uporabljena v vaših promocijah in vas bo identificirala v spletnem okolju. Lahko vam pomagamo pri izbiri.

Za vas lahko registriramo ime domene, vključno z vso potrebno konfiguracijo na strežniku domenskih imen.

Nosilec domene bo vaš naslov elektronske poštke, zato boste vi lastnik.

Če za vas registriramo in upravljamo vašo domeno, skrbimo mi za njeno obnovo, sicer pa je odvisno od vas, ali bodo stvari delovale.

Izbira končnice domene je odvisna od vaše ciljne publike.

Vedno predlagamo, da registrirate domeno .com. Če ciljate na slovenski trg priporočamo da registrirate domeno s končnico .si. Tudi .eu je lahko dobra alternativa, v kolikor želite biti mednarodn in domena .com ni razpoložljiva.

Impressive

DataNubo First Domain Registration

Naša storitev registracije domen vključuje vse potrebne postopke za registracijo proste domene za 1 leto, vključno z nastavitvami, potrebnimi za pravilno delovanje.

.com.eu.net.org.si.it.info.biz.pro.shop.expert
16,9016,9016,9016,9016,9016,9019,9019,9029,9039,9049,90

Cene so v EUR in ne vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Lahko registriramo domeno skoraj z vsako končnico. Nekateri TLD imajo posebne zahteve. Kontaktirajte nas za cene in pogoje.

DataNubo Domain Renewal

Z registracijo domene postanete lastnik za obdobje, ki ste ga plačali, navadno je to eno leto. Če želite domeno ob poteku ohraniti, vključno z vsemi povezanimi storitvami (npr. Spletnim mestom ali e-poštnimi storitvami), jo je potrebno registrirati pred potekom. Če tega ne storite, tvegate, da jo izgubite za kratek čas ali morda za vedno.

Če bomo odgovorni za vaše ime domene, bomo mi poskrbeli za podaljšanje, v nasprotnem primeru je odvisno od vaso. Obnova domene vkjučuje imensko gostovanje.

.com.eu.net.org.si.it.info.biz.pro.shop.expert
16,9016,9016,9016,9016,9016,9019,9019,9029,9039,9049,90

Cene so v EUR in ne vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Če smo odgovorni za vašo domeno in želite prekiniti obnovo domene, nas morate o tem obvestiti vsaj 60 dni pred iztekom domene po e-pošti ali v drugem pisnem sporočilu, v katerem izrecno izržate lastno namero. V nasprotnem primeru, če je bila obnovitev že opravljena, vam bomo zaračunali stroške obnove.

DataNubo Domain Transfer

Če želite svojo domeno prenesti na naše strežnike, vam bomo pri tem pomagali brezplačno. Vendar pa operacija vključuje obnovo domene za 1 leto, ki se zaračuna, kot je določeno v DataNubo Domain Renewal.

Ne boste izgubili že plačanega obdobja registracije domen, vendar se bo to podaljšalo z dodatnim letom.

Opomba

Registracija ali obnova domen običajno velja za eno leto. Nekateri TLD ponujajo tudi daljša obdobja. Na vašo zahtevo registriramo domene za daljše obdobje, vsekakor tako, kot nam dovoli registrar.

Naročilo domene ni možno preklicati pred iztekom, zato vam ne moremo vrniti denarja, tudi če premaknete lastno domeno drugam. Ob registracij ali podaljšanju, ostane domena vaša vse do izteka.