DataNubo Website Design

Oblikovanje spletne strani za ciljno publiko

Proces oblikovanja spletne strani

Ime domene je izbrano. Sedaj je čas, da pričnemo oblikovati učinkovito in prilagojeno spletno stran za vašo ciljno publiko.

Mogoče potrebujete le kratko predstavitev ali pa bi bilo priporočeno integrirati blog, ki ima strategijo vsebinskega trženja ali pa želite zagnati spletno trgovino.

Najpomembnejša točka pred začetkom oblikovanja katere koli spletne strani je razumevanje in določitev ciljne publike ter ugotoviti kateri so vaši cilji.

Naše rešitve so prilagodljive, zato lahko z razvojem vašega podjetja vključujemo nove funkcije.

Spletna stran je bistvenega pomena za vašo prisotnost na spletu in je izhodišče komunikacije z lastno publiko, zato je zelo pomembno, da določiti cilje in prilagoditi vse tehnične zahteve, ki potrebne za vaš uspeh.

Impressive

Integrirana rešitev

Spletno stran je le javni obraz vašega podjetja, kjer komunicirate z lastno publiko. Ta komunikacija je dvosmerna, zato smo integrirali celovito rešitev za podporo tovrstne interakcije.

Se ne zanašamo na široko uporabljane rešitve, ki so v osnovi namenjene reševanju le vsebinskega upravljanja, kot so WordPress, Joomla, Drupal, Magento in drugi.

Naša integrirana rešitev zahteva bolj napredne zahteve, kot jih ponuja običajni ponudnik internetnih storitev. Spletno stran ni mogoče preseliti na druge strežnike k drugemu upravljalcu spletnih strani. Ne zagotavljamo migracijske podpore, namereč naše rešitve razvijamo samo na naši platformi.

Spletna stran, ki poudarja blagovno znamko

Spletna stran mora odražati in utrjevati blagovno znamko. Barve in pisave morajo biti na vsaki strani skladne s smernicami blagovne znamke. Med oblikovanjem spletne strani oblikujemo za vas zanesljivo ogrodje, na katerega lahko dodajate svojo vsebino vedno v skladu z vašimi definicijami blagovne znamke.

Če začenjate ali še niste določili vizualne smernice blagovne znamke, vam lahko pomagamo pri izdelavi logotipa, izdelavi barvne sheme, pisave in ostalih elementov.

Rešitve v paketu

Ustvariti natančno določen paket in celo določiti ceno, preden razumemo vaše zahteve, ni enostavno. Vendar smo pripravili nekaj rešitev v paketu, ki najpogosteje zadovoljijo potrebe podjetja.


Essential Standard Custom
Primerno za Osnovna predstavitev podjetja ali izdelkov / storitev
Paket Essential, razširjen z naprednimi funkcionalostmi bloga, ki ustvarja večjo angažiranost s strategijo trženja vsebin  Prilagojeno potrebam podjetja
Določitev teme spletne strani V skladu s pridobljenimi smernicami V skladu s pridobljenimi smernicami V skladu s pridobljenimi smernicami ali po naročilu
Napredni sistem za urejanje spletnih strani Da Da Da
Vnos vsebin Pridobljena vsebina za domačo spletno stran, stran o nas in podatki podjetja Pridobljena vsebina za domačo spletno stran, stran o nas, podaki o podjetju, opredelitev blogov in objava enega članka
Po dogovoru
Število strani Neomejeno Neomejeno
Neomejeno
CRM Vključeno Vključeno
Vključeno
Kontaktni obrazec Vključeno
Vključeno
Vključeno
Integracija Google Recaptcha Vključeno
Vključeno
Vključeno
Integracija Google Tag Manager Vključeno
Vključeno
Vključeno
Večjezična spletna stran Ne Ne Razpoložljivo
Obvestilo o piškotkih Vključeno
Vključeno
Vključeno
Zakonske strani Vključeno
Vključeno
Vključeno
Avtentikacija s FB in Google Ne Da Razpoložljivo
Blog Ne Da Razpoložljivo
Forum Ne Ne Razpoložljivo
Landing page Ne Ne Razpoložljivo
Napredna spletna trgovina Ne Ne Razpoložljivo
Integracija z Mailerlite Ne Ne Razpoložljivo
Email marketing Ne Ne Razpoložljivo
Event management Ne Ne Razpoložljivo
Live chat Ne Ne Razpoložljivo
Subscriptions Ne Ne Razpoložljivo
Cene v Evrih,  DDV ni vključen v ceno.  197,00 397,00 Zanima me cena